søndag 25. april 2010

Lisbeth Dahl knotter!!

Det har vært ei veldig spesiell uke....Skal ikke gå nærmere inn på det her... Men for å si det slik så har jeg hatt et helt annet fokus enn blogging,og maleprosjektet mitt!!!

Men nå var det godt å få tankene over på noe "hverdagslig"...og kan meddele at jeg havnet ned på disse knottene fra Lisbeth Dahl...til furuseksjonen som jeg holder på å male på!!! Den MÅ bli ferdig en av de nærmeste dagene,slik at jeg kan få orden i stua igjen... Gleder meg til det!!!

8 kommentarer:

 1. Det pusses visst opp over en lav sko rundt omkring.

  Vet godt hvordan det føles når stua ikke er i orden. Jeg har hatt lyst til å gi opp flere ganger i løpet av den siste uken, men nå når alt er i orden fryder jeg meg.

  Skjønner av det du skriver at du må ha vært gjennom noe vanskelig og kan ikke si annet enn at jeg håper tingene er bedre nå. Kjekt at du er tilbake på bloggen igjen.

  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige knotter! De blir prikken over i´en!

  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig å høre fra deg igjen. De knottene var kjempefine, gleder meg virkelig til å se resultatet ! Ha en fin uke, klem fra mef

  SvarSlett
 4. Det var noen stilige knotter!
  Spent på det ferdige resultatet;) Ha en solrik dag! Klem fra bestemor!!

  SvarSlett
 5. Hei.Nydelige knotter.Enig godt å ha noe å tenke på når noe ikke er som det skal være.Ha en kjempe fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. hei så hygelig du ville væer med på min lille vårgave , her ,ales også gamle luta furu møbler ..kan du begripe at vi syntes det var fint..ha en fornydelig MAI

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Hei, hei;) SÅ koselig at du vil være med på gi-vekken min;) Nydelig knotter- det blir sikkert et flott resultat;) Håper alt er vel ellers;) Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett