fredag 11. desember 2009

På julehandel..og bursdagsfeiring!!!!

Idag har jeg koset meg med julehandel,og en god del av årets gaver er blitt kjøpt idag.... Imorgen skal vi ha stort selskap her og feire minste jenta vår sin 10 års dag... Å bli 10 år det må VIRKELIG markeres,så hele familien samles til fest!!! Og da står taco på menyen,det liker både store og små!!!


Igår hadde vi barneselskap- alle 10 jentene i klassen hennes var her!! Stor stas!!!! Elise er en fantastisk gledesspreder,som er vi SÅÅÅÅ stolt av!!!!

Ellers så har jeg vært og handlet diverse julepynt,blant annet julekuler til det nye juletreet som vi har satt opp på kjøkkenet!!1 Gleder meg til å vaske og dille imorgen!!!

7 kommentarer:

 1. Hei.Nydelig 10 åring.Kjempe fin jente.Håper dere får en riktig fin bursdagsfeiring og en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 2. Hei.. Så koselig det var her...
  Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg.
  Og ja,kjempe koselig at du følger meg...Følger deg jeg å..
  Skal bli spennende å følge deg..
  Klem Lene Christin ;O)

  SvarSlett
 3. Hei! Gratulerer så mye til din flotte tiåring!! Et flott stjerne tegn å bli født under!!! Kos deg med vasking, selskap, og pynting! Klem fra Eventyrhus :-)

  SvarSlett
 4. Så koselig at du vil være med på trekningen hos meg!

  Fin blogg, du har, tror ikke jeg har vært her før...kommer gjerne tilbake!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 10 års dagen til ei flott jente!
  Kos dere masse! Klem!

  SvarSlett
 6. Så koselig.:-) Hun ser ut som en gledesspreder.:-) søt.:-)) ha en fin fin førjulstid.:-) Gry

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Så koselig at du tittet innom siden min og ville være med i giveawayen :) Koselig blogg du har og gratulere så mye med 10 åringen. JA det er en stor dag!!! ønsker dere en fantastisk dag og kos dere masse med familien. Klem fra Mette

  SvarSlett