tirsdag 15. desember 2009

Nydelig fridag!!!


15 desember,det nærmer seg jul med stormskritt føler jeg!!!! Idag har jeg en etterlengtet fridag,og planene er klare....Skrive ferdig julekortene,lage 2 slags småkaker... Og ellers dille og rydde her hjemme!!! Blant annet så er vaskerommet VELDIG forsømt.... Nok å ta seg til,men her i huset prøver vi å fokusere på det vi virkelig får til ,og ikke alt det som vi skulle ha gjort som vi ikke rekker.... Ellers så kan man bli helt deprimert:-) Det er viktig å kose seg og kjenne på gleden av å være til,og gleden av å ha noen å være glad i !!!

7 kommentarer:

 1. Å ja! det er alltids mange burde,burde ting ein skulle gjort. Ein får gjøre litt av det og så kose seg litt også.Sammen med dei ein er glad i.

  Stor Miraklem til deg.

  SvarSlett
 2. Tenk om alle kunne glede seg over det de får til ! Det viktigste er å være sammen ! Fint at du minner oss på det;) Klem fra bestemor;)

  SvarSlett
 3. Heisann, koselig at du var innom meg på bloggen min. Kjempe gøy å finne nye spennende bloggere..
  Og jeg er enig at vi burde ta en pust avogtil og prissette det man har fått klart. Selv ligger jeg langt på etterskudd, men prøver å kose meg underveis uten stress...
  Klems...

  SvarSlett
 4. Hei.Virkelig sanne ord.Det går an å sette seg ned å slappe av i julestria.Jula kommer lell men så åftes så er vi lit flink til det.Jeg prøver det jeg kan.Ønsker deg en riktig fin førjulskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så koselig at du tittet innom meg.Og ekstra koselig å oppdage nye bloggere :)

  SÅ sant så sant.Ett riktig så godt poeng du kommer med i denne travle julestria.

  Ønsker deg en Fredelig og fin førjulstid. Vi blogges.

  Klem*

  SvarSlett
 6. Så´na "fridagar" behöver man.... nu & då!;-) Grattis till din!
  Ha en mysig julhelg!

  SvarSlett
 7. Så koselig innlegg og takk for påminnelsen om hva som er viktig i denne hektiske juletid. Tusen takk også for koselig kommentar på bloggen min. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett