torsdag 17. november 2011

Varm vest til meg selv!!!

 Denne vesten strikket jeg ferdig her om dagen!!! Mangler bare noen få omganger til på beltet..så det må jeg få ferdig ikveld!! Den er strikket i en blåfarge - av et garn som jeg har hatt liggende i en årrekke. 

 Så det var litt moro å bruke det til noe fornuftig. Ikke akkurat en av mine favorittfarger nå..men jeg skal ihvertfall holde varmen med den på kalde dager!!!  Den er strikket i 100 % ull. Oppskriften fant jeg  HER. Kunne gjerne hatt en grå en også!!! Men det blir ikke nå! ( Beklager dårlig bildekvalitet.)

 Ellers så holder jeg på å lage litt julegaver for tiden...men det kan jeg jo ikke vise her!! Av annen kreativ aktivitet så har jeg begynt å male ganga i hovedetasjen, dvs.dører,karmer og taket. Blir moro å få det ferdig før advent!!! Imorgen er det helg igjen!!! Jippi!!

5 kommentarer:

 1. Hei!! Så koselig at du vil delta i min Give Away.
  Skall si du produserer masse fint, likte halsen, den fargen var superfin!

  Klem Anna

  SvarSlett
 2. Tusen takk for dine gode ord hos meg! Så glad jeg ble for at du likte deg hos meg. :) Nydelige de gryteklutene du har laget. Passet så fint til jul!

  SvarSlett
 3. det finnes vel ikke noe mer praktisk enn en vest i denne årstiden, kjempefin ! Nydelige grytelapper i innlegget under her :-)

  Ønsker deg en fortsatt fin uke
  Klem*

  SvarSlett
 4. Så flink du er!
  Vesten er kjempe fin ♥
  Ah! Likte sååååå godt blåfargen..

  Takk for slike fine ord frå deg :)

  Ynskjer deg ein god kveld og ei koseleg adventshelg ♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 5. En riktig fin advents helg til deg også:)

  SvarSlett