fredag 13. august 2010

Endelig tilbake....


Etter en lang bloggpause.....og en lang ferie så stikker jeg innom for å si riktig god helg!!!!  Har hatt en aldeles fantastisk ferie,så nå blir det litt godt også at hverdagen begynner igjen!!! I går kveld fikk jeg nesten litt høstfølelse,så jeg var innom Atelier Margaretha og bestillte garn til et strikkeprosjekt!!! Gleder meg til det kommer i posten...kan ikke røpe hva det er for det skal bli "julestrømpe-gaver".... Må begynne tidlig,når noe "hemmelig" skal lages...:-) Håper på en riktig flott høst....og denne helga skal nytes med grilling,bading og soling....satser vi på!!! Må holde på sommeren så lenge vi kan!!! Tror fredag den 13. blir en lykkedag!!!

8 kommentarer:

 1. Hei, så koselig å høre fra deg igjwn da....og så flott at du har hatt en fantastisk ferie, det kan vi trenge når vi går inn i høsten. Kos deg i helga...vi skal på hytta og kose oss...klem

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake fra ferie ;o) Så bra at dere har hatt det fint. Koselig å se deg her igjen. Vi reiser til Tyrkia 8.okt og blir der i 14 dager. Det gleder jeg meg til. Ha en flott helg og kos dere masse.
  Klem fra Gro :o)
  P.S. Har en utlodning gående nå. Bli med da vel, hvis du liker sånne ting???

  SvarSlett
 3. Hei.Skal bli kjekt å se hva som kommer fram av dine strikkeplaner.Enig kjekt å begynne tidlig så det ikke blir noe stress.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 4. Kjekt å høre fra deg igjen og at du har hatt en flott ferie.
  Blir spennende å se hva du strikker.
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 5. Veldig kjekt å høre at dere har hatt en flott ferie. Det er nok ganske mange som har merket at værgudene ikke har vært helt i humør.

  I morgen får vi sol fra skyfri himmel, og gjett hvem som skal nyte den ute.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 6. Så koselig at du har hatt en fin ferie! Jeg har også kost meg i hele sommer ! Ha en fortsatt fin August! Klem fra bestemor!!

  SvarSlett
 7. Deilig med ferie, vi trenger virkelig det iblandt. Men det er godt å komme inn i hverdagen igjen også. Håper på litt mer sol her også. Hadde strålende sol i dag fram til klokka fem og så har det regnet helt til nå. Merkelig dette norske været...Bra jeg rakk å nyte solen en times tid mens den var her!

  SvarSlett
 8. Hejsan! Så kul att du vill vara med i min utlottning! LYCKA TILL! / Susanne

  SvarSlett