fredag 27. april 2012

De første alperosene begynner å blomstre!!!!


På dagens runde ute i hagen så ser jeg nå at alperosene begynner å blomstre!!! Det er alltid de helt lyse rosene som kommer først!!! Synes de er så flotte. Pleier å ta inn noen og legge  i en glass-skål med litt vann i. Selv om de ikke holder seg så lenge inne da så er de dekorative så lenge det varer!!! Så det har jeg lyst til å pynte med på bordet imorgen.

 JAAA VÅREN ER VIRKELIG KOMMET !! 

Det har vært ei veldig travel tid etter Egyptturen. Men med lyse lange kvelder så går alt så mye lettere!!! Av strikking så har det blitt veldig lite prioritering av det i det siste. Men tunikaen vokser stadig "litt"...selv om det er et skikkelig tålmodighetsarbeid!!! God langhelg til alle!!!

7 kommentarer:

 1. Så herlig, her har vi snø enda....men det kommer seg, sola lyser idag. Klem og god helg til deg

  SvarSlett
 2. Herlig med litt vår ja! Har var det sol og fint da vi gikk ut med ungene, og da vi gikk inn tre timer senere snødde det....så vi har enda alle årstider på en gang;)

  SvarSlett
 3. Den tunikaen var jo bare nydelig. Forstår godt at slikt arbeid tar tid.

  SvarSlett
 4. Den tunikaen blir lekker, men for et arbeid!
  Tålmodig du!!!!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Så fine blomster,
  og fin farge på tunikaen din!
  God torsdag,
  klem :O)

  SvarSlett
 6. Så søte blomster, og nydelig farge på tunikaen du strikker!
  Klem T

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :O) Det setter jeg pris på vettu . Bare hyggelig å kunne dele mine mønstre . Masse fint her også , og skjønner at du trenger litt annet småpuslerier for den tunikaen du holder på med tar tid ja , men blir rålekker tenker jeg . Klem fra Bente :O)

  SvarSlett