søndag 5. desember 2010

Stemningsfull helg!!

Nydelig snø har laget skikkelig julestemning på Sørlandet!!!

 Årets julekort er ordnet...kakemenn er bakt...og ellers så har vi deltatt i julespillet "Veien til Betlehem" siden onsdag !!! Fantastisk EKTE julestemning!!!

Er så takknemlig for familie,venner,og ikke minst helse!! Måtte bare si det...for jeg føler at jeg er så utrolig heldig!!!

Og jeg vet så inderlig vel at det ikke er en selvfølge...for livet er i stadig endring!!!  Derfor vil jeg prøve og nyte hver eneste dag på BEST mulig måte..og ikke klage på små bagateller....Det var adventstankene mine idag!!! Ha ei fin adventstid!!!

7 kommentarer:

 1. Vakre tanker det Rule!!
  Jeg er så enig med deg! VI HAR DET GODT !!
  Adventsklem til deg!

  SvarSlett
 2. Hei Ruth! Gratulerer, du er en av vinnerne av trøstepremie i mitt lotteri på Mies Lopper som ble trukket den 1 desember, fint om du kan titte innom og se hva du ønsker deg av de 4 gjenværende premiene som ikke er valgt. så må du huske å sende meg din adresse på mail: miesmirakler@gmail.com

  SvarSlett
 3. Så enig med deg, har virkelig fått erfare at det ikke er noen selvfølge. Vi må prøve å ta vare på hver dag som en gave....ha en fin ettermiddag...klem

  SvarSlett
 4. Flotte adventslys!

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Mange viktige tanker du har der.
  Viktig å sette pris på det gode i livet.

  Kjekt du vil være med på lotteriet mitt.

  SvarSlett
 6. Ja vi har mye å være takknemlige for.
  Viktig å huske på det i disse tider der mange kaver og sliter. Ikke minst er det mange som ikke har så mye å være takknemlige for. viktig å huske på de også i denne tida.
  Koselig at du vil være med på min trekning.
  Ønsker deg ei herlig førjulshelg :)

  SvarSlett
 7. Ja, jeg har virkelig grunn til å sette pris på det med helsen, for jeg har vært veldig syk i et par måneder. Endte til slutt på sykehus og ble liggende der i en uke. Jeg kom hjem sist torsdag, og nyter det i fullt monn.

  På grunn av sykehusinnleggelsen kunne jeg ikke delta på julemarkedet og derfor har jeg satt i gang supersalg av noen av smykkene jeg hadde laget. Du finner bilder og priser på bloggen min.

  Jeg har pyntet litt både ute og inne og er kjempefornøyd. I dag har jeg bare gjort ting etter innfallsmetoden, og det er virkelig deilig. Formen kommer seg, og jul blir det i år også.

  Klem

  SvarSlett