torsdag 10. juni 2010

Leser bok....

Jeg har ALLTID vært glad i å lese bøker... Og jeg har ALLTID ei bok ,eller flere,liggende på nattbordet....Jeg synes det er skikkelig avkobling å lese ei fengende bok!!!

Den boka som jeg leser nå ,er bestselgeren "ØYA" av Victoria Hislop. Har lenge hatt lyst til å lese den,men har ikke fått begynt på den før nå... Så ikveld gjør det ingenting at jentene skal hentes kl.01.30 på skolen i natt... når jeg kan kose meg med en god kopp te,pleddet og den gripende boka som jeg er så spent på fortsettelsen av...

Jentene har vært på dagstur med skolen til Fårup i Danmark...De reiste kl.06.30 i dagmorges,så det er nok en sliten men fornøyd gjeng som kommer hjem tenker jeg....De er VELDIG klar for skoleferie nå!!! Og det er ho mor også.... God natt!!!

5 kommentarer:

 1. Kos deg ned denne gode romanen, det er en fin historie,

  Sov godt

  SvarSlett
 2. Hyggelig at du vil være med på min lille feiring. Den boka likte jeg også veldig godt. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Den boka klarte jeg nesten ikke å legge fra meg, jeg elsker også å lese. Ha en fin kveld, og en nydelig søndag da..klem

  SvarSlett
 4. En god bok eller en god film er noe jeg må ha i huset.

  Boken du leser er noe av det beste jeg har lest de siste årene. Det er en gripende historie, og det er vanskelig å legge en slik bok fra seg.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hørt at denne boken skal være veldig bra, men har ikke fått surret meg til å lese den ennå. Elsker å lese,men finner liksom aldri tiden til det.

  Kanskje jeg bare skal få kjøpt den og sette i gang jeg også:)- Fin sommer aktivitet.

  //Nina

  SvarSlett