lørdag 20. februar 2010

Er raskt innom....

Et lite raskt innlegg,fra min datters PC.... Min egen er fremdeles på verksted..... Så bildet er lånt ifra nettet.... Men ikveld blir det OL og kyllingwox!!! Kjempe koselig...forhåpentligvis så får vi noen medaljer å feire!!! Strikker luer for tida!!! Skal vise dere bilder etterhvert...når jeg får PC`n igjen!!! Fortsatt god helg!!!

7 kommentarer:

 1. Kose deg masse i kveld da :)
  Og håper pc'n snart blir friskmeldt:)

  Heia Norge:)

  God helg.
  Klem Tina:)

  SvarSlett
 2. Så koselig at du vil delta på trekning hos meg da! Fin måte å finne nye blogger på det ;o) Jeg kommer igjen, takk for titten sålenge. Hilsen Elin

  SvarSlett
 3. Koselig at du er med på min Give Away.Artig å bli kjent med nye bloggere.Får vel snart se på luene dine.
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei Ruth, så koselig at du vil være med på give away;) Setter stor pris på det! Håper PC'n din snart er ferdig-reparert! Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 5. Hei
  Jeg har fått adressen din! Igimannen er av de ivrige som rydder og ordner i innboksen på i e-posten (hadde han bare vært like ivrig i å rydde ellers...)han hadde "ryddet bort" e-posten din slik at jeg ikke var klar over at den var kommet. Etter litt febrlisk leiting og kjefting har den kommet til rette. Sender gaven i morgen. Beklager det somhar skjedd. Håper posten er rask!
  Klem Igi

  SvarSlett
 6. Heisan :o)
  Vill bare innom for å ønske deg en riktig god helg ;o) og vise medfølelse for pc`n din! Min har vært hos pc-doktoren i over to uker fordi jeg fikk noe spam jeg ikke ble kvitt på bloggen min. Så jeg måtte lage meg en ny. Håper du snart får den tilbake. En blir ganske "avhengig" av bloggen ;o)
  Så igjen; GOD HELG :o)
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett